Caitlin is onze rondemiss!

Caitlin Smit is de rondemiss van de Ronde van Julianadorp.Caitlin Smit is dit jaar de rondemiss van de Ronde van Julianadorp. De 17-jarige Smit is een sportieve jongedame die zelf in 2008 al eens Nederlands Kampioen op de mountainbike werd.

Smit woont zelf in Julianadorp en volgt een modestudie aan het ROC van Amsterdam. Naast paardrijden en hardlopen gaat ze graag op stap met vriendinnen en onbekend met fietsen is ze zeker niet. “Op achtjarige leeftijd ben ik gaan mountainbiken en dat heb ik een aantal jaren volgehouden, maar inmiddels zit ik niet zo vaak meer op de fiets. Ik ben overigens wel van plan dit weer op te pakken, want ik mis het toch”, laat de eerste rondemiss van de Ronde van Julianadorp weten.

De wielerronde wordt verreden op 1 september 2013. Aan Smit straks de taak de winnaar te huldigen. “Het lijkt me heel erg leuk om te doen, ik ben al eens miss geweest bij DOK dus ik weet een beetje van me staat te wachten. Het is toch vooral lekker spontaan aanwezig zijn en de renners aanmoedigen, dat gaat me zeker lukken.” Smit is gevraagd door Leo Flecken en Klaas de Graaff, twee van de organisatoren van de ronde, niet geheel toevallig ook de teambegeleiders van de fietsende broer van de rondemiss. Smit wordt 1 september gekapt door Haarlijn 10 en gekleed door BZus, beiden te vinden in winkelcentrum De Riepel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.