Deelnemers Bikestore Dikke Bandenrace maken kans op nieuwe BMX fiets

Doe mee aan de Bikestore Dikke Bandenrace en win deze mooie fiets! (DHFOTO).Den Helder – Kinderen die dit jaar meedoen aan de Bikestore Dikke Bandenrace tijdens de Ronde van Julianadorp maken weer kans op een gloednieuwe Stunt BMX fiets. De stoere tweewieler is beschikbaar gesteld door rondesponsor Bikestore aan het Loopuytpark in Julianadorp.

Inschrijven voor de Dikke Bandenrace is mogelijk voor kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 14 jaar. Ze fietsen in hun eigen categorie en voor iedere deelnemer is er in elk geval een goodiebag en een leuke herinnering. Ook zijn er uiteraard leuke prijsjes voor de top 3 in elke leeftijdscategorie.

De BMX fiets wordt verloot onder alle deelnemers, ongeacht of ze als eerste of als laatste over de finishstreep komen. Om zeker te zijn van deelname is het handig (en misschien zelfs wel verstandig!) om vooraf in te schrijven. Dat kan via deze site onder het kopje ‘inschrijven’.

Gratis deelname
De Bikestore Dikke Bandenrace start zondag 30 augustus om 11.30 uur, de startnummers liggen vanaf 11.00 uur klaar. Op de dag zelf inschrijven kan alleen als er nog plek vrij is. En o ja, het allermooiste van deze prachtige wedstrijd: deelname is gratis!