Dikke Banden Race en een ijsje

Winnaars 2015 (foto: DHfoto)

Voor iedere deelnemer aan de Bike Store Dikke Banden Race een ijsje! Het is bijna zover de Bike Store Dikke Banden Race gaat zondag 4 september vanaf half 12 van start. Heb je zin om mee te doen en heb je een fiets (geen wielrenfiets met dunne banden) kom dan zondagochtend naar het Loopuytpark, (oude dorp) te Julianadorp, je kunt je gratis inschrijven vanaf 11 uur.

Deze dikke banden race is voor alle kinderen vanaf 7 tot en met 14 jaar. Mee doen is al leuk, want je krijgt na afloop van onze Miss een GoodieBag, van IJssalon De Schepper een ijsje én je maakt kans op een coole fiets. Deze stoere fiets is beschikbaar gesteld door Bike Store en hij wordt verloot onder alle deelnemers van de Dikke Banden Race.

Er zijn verschillende leeftijdscategorieën die verschillende afstanden fietsen. Uiteraard verdienen de winnaars een extra prijs waaronder een wielrenshirt met o.a. de hoofdsponsor de Vomar erop, deze shirts zijn gemaakt en beschikbaar gesteld door Sportswear de Groot.

Kortom, kom gezellig langs zondagochtend 4 september vanaf 11 uur. Wil je niet fietsen? Moedig dan aan, kijk hoe een echte radiozender werkt, de LOS is namelijk aanwezig, en doe lekker gek op het springkussen! Tot zondag 4 september bij de Ronde van Julianadorp!