Inschrijven Dikke Bandenrace

Voorafgaand aan de hoofdwedstrijd, de Ronde van Julianadorp, vindt op en rond het Loopuytpark ook een wedstrijd plaats voor de jeugd, de zogenoemde Dikke Bandenrace. Deelname staat open voor kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 14 jaar.

Wie dit jaar meedoet aan de Bikestore Dikke Bandenrace tijdens de Ronde van Julianadorp maakt kans op een gloednieuwe fiets. De stoere tweewieler is beschikbaar gesteld door rondesponsor Bikestore aan het Loopuytpark in Julianadorp.

Inschrijven voor de Dikke Bandenrace is mogelijk voor kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 14 jaar. Ze fietsen in hun eigen categorie en voor iedere deelnemer is er in elk geval een goodiebag en een leuke herinnering. Ook zijn er uiteraard leuke prijsjes voor de top 3 in elke leeftijdscategorie.

De fiets wordt verloot onder alle deelnemers, ongeacht of ze als eerste of als laatste over de finishstreep komen. Om zeker te zijn van deelname is het handig (en misschien zelfs wel verstandig!) om vooraf in te schrijven. Dat kan door onderstaand formulier in te vullen: