Inschrijving 3e Ronde van Julianadorp geopend

Ronde van Julianadorp 2014 (DHFOTO).Julianadorp – Na de succesvolle edities van 2013 en 2014 maakt Julianadorp zich weer op voor editie drie van de Ronde van Julianadorp. Dit keer komen niet alleen de heren in actie, er is ook een wedstrijd voor dames. De inschrijving is inmiddels geopend. Per direct kan iedereen zich aanmelden voor deelname. Dat gaat via de website van de KNWU, de Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie.

Op de website van de ronde, www.rondevanjulianadorp.nl, staat in het menu de optie ‘Inschrijven’. Daar staat de directe link naar het evenement op de site van de KNWU. Door hierop te klikken opent zich een nieuw venster met de KWNU-pagina van de Ronde van Julianadorp. Deelname aan de ronde staat open voor licentiehouders van de KNWU in de klassen Sportklasse en Amateurs. De dameswedstrijd is een criterium voor vrouwen met amateurlicentie en basislicentie.

De Ronde van Julianadorp telt dit jaar dus drie onderdelen, want uiteraard keert ook de Dikke Bandenrace voor de jeugd weer terug. De wielerronde vindt plaats op zondag 30 augustus, met start en finish op het Loopuytpark. Op 1 september 2013 vond de eerste editie plaats, die werd gewonnen door Julianadorper Raymond Bakker. Vorig jaar ging de zege naar Jermo Agema.