Inschrijving 4e Ronde van Julianadorp geopend

Ronde van Julianadorp 2015 (DHFOTO).Julianadorp – Na de drie succesvolle edities maakt Julianadorp zich weer op voor editie vier van de Ronde van Julianadorp. Ook dit keer is er weer een wedstrijd voor dames, tevens komen ook de heren weer in actie. De inschrijving is inmiddels geopend. Per direct kan iedereen zich aanmelden voor deelname. Dat gaat voor de heren via de website van de KNWU, de Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie. En voor de dames via http://www.vrouwenwielrennen.nl.

 

Op de website van de ronde, www.rondevanjulianadorp.nl, staat in het menu de optie ‘Inschrijven’. Daar staat de directe link naar het evenement op de site van de KNWU. Door hierop te klikken opent zich een nieuw venster met de KWNU-pagina van de Ronde van Julianadorp. Deelname aan de ronde staat open voor licentiehouders van de KNWU in de klassen Sportklasse en Amateurs. De dameswedstrijd is een criterium voor vrouwen met amateurlicentie en basislicentie.

 

De Ronde van Julianadorp telt ook dit jaar weer drie onderdelen, want uiteraard keert ook de Dikke Bandenrace voor de jeugd weer terug. Op de website is ook de mogelijkheid om hiervoor alvast op in te schrijven. De wielerronde vindt plaats op zondag 4 september, met start en finish op het Loopuytpark. Vorig jaar ging de zege naar Taeke Oppewal uit Heerenveen, de twee vorige edities zijn gewonnen door de julianadorpers Raymond Bakker & Jermo Agema. Wie zal er dit jaar met de trui naar huis gaan?.