Inschrijving officieel geopend!

De inschrijving is geopend via de website van de KNWU.Goed nieuws voor allen die staan te popelen om mee te kunnen doen aan de Ronde van Julianadorp: de inschrijving is geopend! Vanaf vandaag kan iedereen zich aanmelden voor deelname. Dat gaat via de website van de KNWU, de Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie.

Door in het menu bovenaan deze website te klikken op ‘Inschrijven’ opent zich een nieuw venster met daarin de website van de KNWU. Je komt direct bij de pagina van de Ronde van Julianadorp. Deelname aan de ronde staat open voor licentiehouders van de KNWU, in de klassen Sportklasse en Amateurs. Meedoen aan de wedstrijd is gratis!

De Ronde van Julianadorp is een criterium over 2 uur, met start en finish op het Loopuytpark in Julianadorp. De start is om 14.00 uur. Voorafgaande aan de officiële wedstrijd is er nog een dikke bandenrace voor kinderen tot en met veertien jaar. Ook hieraan zijn geen kosten verbonden voor deelname. Meer informatie over deze jeugdwedstrijd volgt op een later moment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.