Loterij

Opmaak loterij ticket_V2_02Doe mee aan het Ronde van Julianadorp Kansspel!

Waag een gokje met de loterij én voorspel de juiste finishpositie met de wed-strijd.

Win geld of mooie prijzen!

VERKOOP

Loten zijn te koop bij:

  • Dorpscafé Koenen;
  • Vliet 60;
  • Bikestore Julianadorp;
  • Op de dag zelf bij de Organisatie.

SPELREGELS LOTERIJ RONDE VAN JULIANADORP

Er zijn 1.000 loten gedrukt. De prijs per lot bedraagt á €2,00. Alle verkochte loten doen mee aan de trekking. Alle niet verkochte loten doen er niet aan mee. De trekking en de uitreiking van de prijzen vindt plaats op zondag 3 september 2017 om ca. 17.00 uur. De uitslag wordt ook bekend gemaakt op de website www.rondevanjulianadorp.nl. Over de uitslag van de loterij wordt niet gecorrespondeerd.

SPELREGELS WED-STRIJD RONDE VAN JULIANADORP

Naast de verloting, kan men ook deelnemen aan de WED-STRIJD. Alle bezitters van een verkocht lot mogen daaraan deelnemen. Wanneer men niet deelneemt aan de WED-STRIJD, blijft de deelname aan de loterij staan en word het betreffend lot meegenomen bij de trekking.

Bezitters van een lot kunnen de uitslag voorspellen van de wedstrijd voor de Sportklasse en Amateurs. Dat doen ze door de bewijsstrook te voorzien van hun naam, adres, e-mail en telefoonnummer aan de voorspelling van de finishpositie te vermelden van de rugnummers van de wielrenners die zich hebben vooringeschreven. De voorinschrijvers voor deze wedstrijd staan vanaf 28 augustus 2017 op www.rondevanjulianadorp.nl. Invullen en indienen van de bewijsstrook kan direct bij de aankoop van het lot. Wil de lotbezitter eerst namen van de voorinschrijvers zien en daardoor de ingevulde bewijsstrook niet direct bij aankoop indienen, dan dient de bezitter van het lot de ingevulde bewijsstrook op de 3 september 2017 tussen 12:00 uur en 15:35 uur inleveren bij het organisatieteam(BIJ JURYBUS) op het Loopuytpark te Julianadorp.

Wanneer het lot niet of op 3 september na 15:35 is ingeleverd, dan wordt het lot uitgesloten van de WED-STRIJD en wordt die niet meegenomen bij het bepalen van de uitslag van de voorspelling. Restitutie van de prijs van het lot of een deel ervan vindt niet plaats. Over de uitslag van de voorspelling wordt niet gecorrespondeerd.

Opmaak loterij ticket_V2_01