Miss Ronde van Julianadorp 2017!

miss2016 en 2017-2

Links Miss 2017, Rechts Miss 2016

Inge Bruin is de Miss Ronde van Julianadorp 2017. Inge komt uit Julianadorp en heeft een aantal Rondes van het wielerevenement live meegemaakt! Met fietsen is Inge haar leven lang al betrokken, haar ouders runnen namelijk twee fietsenwinkels. Bikestore is al voor het vijfde jaar sponsor van de Ronde van Julianadorp. Zij zijn zelfs de naamgever van de kinderronde; de Bikestore Dikke Banden Race, waar alle kinderen van 7 t/m 14 jaar op hun eigen fiets met dikke banden mee mogen doen! Voor iedere deelnemer is er een aandenken, voor de winnaars een prijs en… onder alle deelnemende kinderen wordt een stuntfiets verloot!
Inge werd gevraagd door een medeorganisator om Ronde miss te worden tijdens een feest in Julianadorp, ze hoefde niet heel lang na te denken en inmiddels heeft zij zich als een echte Miss tijdens de fotoreportage van DH Foto laten zien.
Inge werkt in Utrecht op de sales afdeling van een Partycatering bedrijf, hier is zij blijven hangen na haar afstudeerstage van de Hogere Hotelschool in Leeuwarden. Ondanks dat zij door de week in Utrecht werkt en woont, blijft Julianadorp haar thuis. Ieder weekend is ze bij haar vriend, ouders of vrienden in Julianadorp te vinden. Inge vindt zichzelf wel echt ‘dorps’, ooit komt ze hier weer ‘fulltime’ wonen, ze ambieert een eigen hotel in Julianadorp.
De sjerp heeft Inge ontvangen van de Miss Ronde van Julianadorp 2016 Ilse Schreurs. Ilse heeft vorig jaar een zwaar jaar gehad en kon vanwege ziekte zelf niet op de racefiets zitten. Inmiddels kunnen wij melden dat het een stuk beter met Ilse gaat en dat zij alweer wat wedstrijden heeft gefietst. Ilse vond het erg leuk om Ronde Miss te zijn en wenst Inge dan ook veel plezier toe met deze taak en uiteraard probeert Ilse er zondag 3 september, al dan niet op de racefiets, bij te zijn!
3 september as. viert de Ronde van Julianadorp haar Lustrum. Al voor het vijfde jaar, racen de wielrenners dan door het oude dorp, zijn de officials van de KNWU aanwezig, zijn de kinderen van harte welkom en zal de Lange Vliet deels worden afgesloten. Nieuw dit jaar is dat wielrenners m/v zonder licentie ook mee mogen doen aan de Ronde van Julianadorp. Zij fietsen in de Funklasse, op onze website www.rondevanjulianadorp.nl leest u hierover meer.
Wat ook nieuw is, is dat het publiek kan winnen! Diegene die de eerste drie renners van de heren sportklasse en amateurs juist voorspellen, ontvangen een prijs! De loten voor deze wed-strijd zijn o.a. te koop bij Bikestore, Dorpscafé Koenen en Classic Gym. Uiteraard zal Inge Bruin, de Ronde miss van de Ronde van Julianadorp, alle winnaars feliciteren en de grote prijzenpot uitreiken. Inge kijkt ernaar uit om iedereen aan te moedigen en hoopt u ook te zien op het Loopuytpark in Julianadorp op 3 september!