Nieuw Funklasse bij de Ronde van Julianadorp

DHF9677De Ronde van Julianadorp viert dit jaar haar lustrum! 3 september klinkt in het centrum van Julianadorp voor het vijfde jaar het startschot van de wielerwedstrijd voor heren sportklasse en amateurs. Ieder jaar probeert de organisatie er een speciale editie van te maken en dit jaar zijn het de dames en heren wielrenners zonder licentie die ook mee mogen doen! Zij racen in de Funklasse van Ronde van Julianadorp!

De Funklasse wielerwedstrijd is speciaal voor de renners die wel fietsen maar niet of nauwelijks wedstrijden rijden, de renners mogen dan ook niet in het bezit zijn van een wedstrijdlicentie. De KNWU jureert deze wedstrijd, de renners rijden hetzelfde parcours als de licentiehouders alleen het aantal kilometers is aangepast. De regel is dat de renners zonder licentie wel een binding met Julianadorp of de regio moeten hebben. Meedoen kost 5 euro en de wielrenners of -rensters kunnen zich inschrijven via www.rondevanjulianadorp.nl of op de dag zelf.

De organisatie van de Ronde van Julianadorp heeft nog meer ideeën voor de vijfde editie van de ronde. Nog niet alle ideeën kunnen wij prijsgeven, maar wij kunnen wel melden dat het publiek ook wat kan winnen dit jaar! Er zijn verschillende prijzen te winnen voor diegene die de uitslag voorspelt! Over hoe dit precies in zijn werk gaat en waar de loten of stembiljetten verkrijgbaar zijn leest u binnenkort meer.

Tenslotte kunnen wij ook vermelde dat dit jaar de Bike Store Dikke Banden Race weer van start gaat. Voor de winnaars is er een prijs en onder alle deelnemende kinderen wordt er een Bike Store stuntfiets verloot!

Wilt u meer weten over de Ronde van Julianadorp, of wilt u zich aanmelden als vrijwilliger of sponsor voor de Ronde op 3 september? Neem eens een kijkje op www.rondevanjulianadorp.nl !