Nieuwe sponsors voor de ronde

Bikestore goudsponsor van de Ronde van JulianadorpDe organisatie van de Ronde van Julianadorp verloopt vooralsnog geheel volgens schema en zonder veel problemen. Zoals het er nu naar uitziet wordt het 1 september een meer dan prachtige en sportieve dag op en rond het Loopuytpark in Julianadorp. Niet in de laatste plaats is de ronde mogelijk dankzij de sponsors die een bijdrage leveren aan de vele kosten die een evenement nu eenmaal met zich meebrengen.

Het aantal sponsors groeit gestaag en inmiddels hebben we naast Dakraam.nl, De Mossel Projectafbouw, DHFOTO en Den Helder Actueel ook Bikestore Julianadorp en Classic Gym als goudsponsors mogen verwelkomen. Bikestore is de nieuwe fietsenwinkel op het Loopuytpark en dit nog jonge familiebedrijf wordt gerund door Pieter en Karin Bruin en hun medewerkers. Door jarenlange ervaring in de fietsbranche hebben ze nu hun bedrijf opgestart op het loopuytpark. Door hun verbondenheid met Julianadorp en de fietssport wilden zij als goudsponsor verbonden zijn met de Ronde van Julianadorp. Tevens verbindt Bikstore Julianadorp haar naam aan de Dikke Bandenrace voor de jeugd, die voorafgaand aan de hoofdwedstrijd wordt verreden.

Ook Dorpscafé Koenen steunt de ronde, zij doen dit net als Pro Salton en Prommenz als zilversponsor. Als bronssponsors heeft de ronde Kolkman Tweewielers uit Zijdewind, Meester Reenders en Govers BV mogen verwelkomen. De rondemiss (waarover binnenkort meer!) wordt gekapt door Haarlijn 10 en gekleed door Bzus en Fouga men, beiden te vinden in winkelcentrum De Riepel.

Het volledige overzicht van sponsors en de sponsormogelijkheden vind je in het menu onder het kopje ‘sponsors’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.