Ronde van Julianadorp: Vliet 60 Run!

Naast hard fietsen wordt er ook hardgelopen tijdens de Ronde van Julianadorp!

3 september aanstaande is er van alles te doen in het Loopuytpark in Julianadorp. Er is, bij de Ronde van Julianadorp, een Dikke Bandenrace voor kinderen, een Funklasse wielerwedstrijd voor de sportieve fietser zonder licentie en een officiële wielerwedstrijd voor licentiehouders, én…. dit jaar kan iedereen die dat wilt ook hardlopen!

Helemaal nieuw tijdens de Ronde van Julianadorp is de Vliet 60 Run! Een prestatieloop waar jong en oud al dan niet verkleed aan mee mogen doen. Iedereen vanaf 4 jaar mag gratis meedoen. De jongsten lopen alleen een klein rondje voor de kerk in het oude dorp. Dan is er nog een categorie van 8 tot 12 en nog een categorie van 12+. Uiteraard lopen de oudsten en de volwassenen het langst over een groter parcours in totaal zo’n 30 minuten.

Er is nog een maand om voorbereidingen te treffen voor deze prestatieloop, dus zoek een leuke outfit uit en kom ook zondag 3 september! Inschrijven is niet nodig, iedereen mag gratis meedoen.

Voor iedereen is er een aandenken en er zijn een aantal mooie prijzen te verdelen bijvoorbeeld voor de leukst verklede en de sportiefste hardloper. De start van de Vliet 60 Run is zondag 3 september na de Bikstore Dikke banden Race om ongeveer 13.00 uur.

Niet zo sportief? Uiteraard bent u ook van harte welkom om aan te moedigen of gewoon als toeschouwer. Dit jaar kan het publiek ook actief meedoen aan de Ronde van Julianadorp. Er zijn namelijk loten voor twee euro te koop voor het Ronde van Julianadorp Kansspel! Hiermee doet men mee met een loterij én kan men een voorspelling maken welke wielrenners als eerste finishen. Twee kansen dus per lot er zijn mooie (geld)prijzen te winnen!

Meer informatie over de Vliet 60 Run, de loten of over de verschillende wielerwedstrijden van Ronde van Julianadorp? Kijk eens op www.rondevanjulianadorp.nl