Tweede editie Ronde van Julianadorp in aantocht!

Ronde van Julianadorp 2013Julianadorp – Na de succesvolle editie van 2013 maakt Julianadorp zich langzaam op voor editie 2 van de Ronde van Julianadorp. De organisatie heeft goed nieuws voor allen die staan te popelen om mee te doen, want de inschrijving is inmiddels geopend! Per direct kan iedereen zich aanmelden voor deelname. Dat gaat via de website van de KNWU, de Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie.

Op de website staat in het menu de optie ‘Inschrijven’. Door hierop te klikken opent zich een nieuw venster met daarin de website van de KNWU, deze opent direct bij de pagina van de Ronde van Julianadorp. Deelname aan de ronde staat open voor licentiehouders van de KNWU in de klassen Sportklasse en Amateurs. Meedoen aan de wedstrijd is gratis!

De Ronde van Julianadorp is een criterium over twee uur, met start en finish op het Loopuytpark in Julianadorp. De start is 31 augustus 2014 om 14.30 uur. De deelnemers (sportklasse en amateurs) rijden ongeveer 70 kilometer. Op 1 september 2013 vond de eerste editie plaats, die werd gewonnen door Julianadorper Raymond Bakker.

Dikke Banden
Voorafgaande aan de officiële wedstrijd is er nog de Bikestore Dikke Banden Race voor kinderen tot en met veertien jaar. Deze wedstrijd begint om 12.30 uur en deelname is gratis. Meer informatie over deze jeugdwedstrijd volgt op een later moment. Ook is er dit jaar een dikke bandenrace voor volwassenen. Die start om 13.30 uur en deelname kost 2 euro per persoon. Uiteraard zijn er bij zowel de jeugd als volwassenen mooie prijzen te winnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.