Wij zoeken versterking

Enkele vrijwilligers in actie RVJ 2016Dit jaar, om precies te zijn zondag 3 september 2017, wordt voor de vijfde keer de ronde van Julianadorp georganiseerd. De planning is gemaakt en er zijn leuke ideeën om dit lustrum te vieren, maar…. om dit allemaal te verwezenlijken is er extra hulp nodig!

Het bestuur van de Ronde van Julianadorp bestaat uit een kleine groep vrijwilligers die zeer uiteenlopende taken vervullen. Enkele voorbeelden zijn: vergunningen aanvragen bij de gemeente contact onderhouden met de KNWU, het parcours veilig maken, sponsoren werven, kinderen uitnodiging voor de dikke banden race, bewoners rond het parcours informeren, EHBO-ers regelen, enz. enz. Houdt u van organiseren en draagt u de wielersport een warm hart toe? Informeer gerust eens bij de organisatie van de Ronde van Julianadorp, wij gaan graag met u in gesprek!

Naast de hulp bij de bestuurstaken kan de organisatie op de dag zelf (zondag 3 september) uiteraard ook extra hulp gebruiken. Laat het ons weten als u mee wilt werken aan een geslaagde wielerronde, ook al is het voor 1 dag! U kunt ons mailen (info@rondevanjulianadorp.nl) of het formulier help mee invullen.