Volop activiteiten bij Ronde van Julianadorp

Dikke BandenraceJulianadorp – De eerste editie van de Ronde van Julianadorp, zondag 1 september op en rond het Loopuytpark, wordt omlijst met tal van sportieve activiteiten voor jong en oud. Spinnen, springen, even tot rust komen op het terras en natuurlijk zelf op de fiets!

Nabij start en finish zet snackbar ’t Centrum een springkussen neer voor de jeugd. Verder is Classic Gym aanwezig op het Loopuytpark met de “Spinning Experience”. Er worden twee lessen gegeven, om 14.00 en 15.00 uur en deelname staat voor iedereen open. Vooraf aanmelden kan bij de balie van Classic Gym en deelname kost twee euro per persoon.

De winkel van Meester Reenders in winkelcentrum De Riepel is geopend en klanten krijgen deze dag 50 procent korting op alle monturen en 25 procent korting op alle zonnebrillen. Op het Loopuytpark zelf komt een tent van Oakley zonnebrillen en ook hier geldt de genoemde korting. Verder komt er een Tacx fietscomputer waarop jong en oud een mooi parcours kan afleggen. Wie dit het snelste doet, wint een zonnebril.

Sportswear De Groot uit Oudkarspel komt naar Julianadorp met de Fuse promotietrailer. Bezoekers kunnen hier kennismaken met de nieuwe lijn onderkleding van dit sportmerk. In het middendeel van het Loopuytpark plaatst Dorpscafé Koenen een terras, zodat bezoekers ook even kunnen genieten van een hapje en drankje.

Dikke Bandenrace
Voorafgaand aan de hoofdwedstrijd vindt om 12.30 uur nog een Dikke Bandenrace plaats voor de jeugd. Deelname hieraan is gratis en inschrijven kan zondag 1 september vanaf 11.30 uur op het Loopuytpark. De Ronde van Julianadorp zelf gaat om 14.00 uur van start, de prijsuitreiking is rond 16.15 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.