Vomar hoofdsponsor wielerronde van Julianadorp

Vomar hoofdsponsor van de Ronde van Julianadorp.Julianadorp – Supermarktketen Vomar is dit jaar de hoofdsponsor van de Ronde van Julianadorp. De wielerronde beleeft op zondag 30 augustus haar derde editie. Start en finish zijn op het Loopuytpark in Julianadorp.

De Vomar heeft vestigingen aan de Koningdwarsstraat, Vijzelstraat, Texelstroomlaan en in winkelcentrum Dorperweerth in Julianadorp. De sportieve supermarkt acht de Ronde van Julianadorp een mooi evenement om haar naam aan te verbinden. Als hoofdsponsor levert de Vomar niet alleen een financiële bijdrage in de organisatiekosten, maar zorgt zij tevens voor de lunch van alle vrijwilligers en voor wat vertier op het Loopuytpark. Er wordt onder meer een springkussen voor de kinderen geplaatst.

De derde Ronde van Julianadorp bestaat uit een Dikke Bandenrace voor de jeugd, de slotwedstrijd uit de landelijke damescompetitie wielrennen en het criterium voor (B)-Amateurs/Sportklasse/Junioren. Het eerste startschot valt om 11.00 uur.

Sponsors
De ronde wordt geheel zonder subsidie georganiseerd en is mogelijk dankzij bijdragen van de volgende sponsors: Classig Gym, Bikestore Julianadorp, Dorpscafé Koenen, DH Foto, Den Helder Actueel, DEV Verhuur, Sportswear De Groot, Van Dijk Optiek Julianadorp, Dakraam.nl, VOS Verzekeringen, Kolkman Zijdewind, Autobedrijf Schaap, De Mossel, Groet Automobielen, Effe in ’t Dorp, IJssalon De Schepper, Fantasy Bloemen en Planten, Haarlijn 10, BZUS, Tedu en HRTC DOK.