Wegafzettingen

Op zondag 4 September 2016 vindt de vierde editie van de (wieler)Ronde van Julianadorp plaats. Het parcours komt wellicht (deels) door uw woonbuurt en als gevolg daarvan zullen enkele straten op zondag tijdelijk worden afgesloten. Net als vorig jaar hopen we ook op ieders medewerking, waarvoor bij voorbaat vriendelijk dank.

Zondagmorgen rond 9.00 uur beginnen we met het afzetten van het parcours. De af te sluiten straten zijn: Loopuytpark, Landbouwstraat, Parkstraat (Langevliet t/m Loopuytpark). De Schoolweg (ter hoogte van het Loopuytpark) en de Langevliet (vanaf parkeerterrein JVC tot aan rotonde Zuiderhaaks) worden later op de ochtend eveneens voor enkele uren afgesloten.

Wij verzoeken u vriendelijk (doch dringend) uw auto vanaf zaterdagavond middernacht niet meer in de genoemde straten te parkeren. Voor degenen die binnen de ring van de ronde wonen en op zondag 4 september met de auto weg moeten, verzoeken wij de auto op tijd op een andere plaats, buiten het parcours, te parkeren. Naar verwachting zijn alle straten zondag kort na 17:00 uur weer toegankelijk voor het verkeer.

De wedstrijden beginnen rond het middaguur en wij hopen dat u als omwonende ook even komt kijken op en rond het Loopuytpark. Let a.u.b. tijdens de wedstrijden wel op spelende kinderen en eventueel loslopende honden en katten langs het parcours.

Hulpdiensten
Ter info: de wedstrijd wordt stilgelegd indien het optreden van de hulpdiensten (brandweer, ambulancedienst en/of politie) binnen de afzettingen noodzakelijk is. Hierover zijn met deze hulpdiensten goede afspraken gemaakt. Wij danken u voor uw medewerking, die is voor ons heel belangrijk om deze dag tot een succes te maken. Onze excuses voor de eventuele overlast en het ongemak en uiteraard veel plezier als toeschouwer bij de Ronde van Julianadorp.

Sportieve groet,
Organisatie Ronde van Julianadorp
Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met Bart Denijs, tel. 06-16096165.