Win een mountainbike met Dikke Bandenrace

Kids maken kans op gloednieuwe mountainbike tijdens Dikke Bandenrace Julianadorp – Voorafgaand aan de tweede editie van de Ronde van Julianadorp vindt zondag 31 augustus eerst een Dikke Bandenrace plaats. Alle kinderen die hier aan meedoen maken kans op een gloednieuwe mountainbike, beschikbaar gesteld door sponsor BikeStore.

Inschrijven voor de Dikke Bandenrace kan vanaf 12.00 uur op het Loopuytpark, de start van de wedstrijd is om 12.30 uur. Kinderen tot en met 14 jaar kunnen, mits rijdend op een gewone fiets (dus geen racefiets) meedoen. Deelname is gratis.

De eerste drie winnaars per leeftijdscategorie ontvangen een medaille, een tegoedbon van Bikestore en een tegoedbon voor een ijsje. Voor iedere deelnemer is er ook nog een goodiebag én dus de kans op de Giant mountainbike. Die wordt na afloop verloot onder alle kinderen die van start zijn gegaan in de Dikke Bandenrace.

Volwassenen
Nieuw dit jaar is de Dikke Bandenrace voor volwassenen. Die start om 13.30 uur en deelname kost twee euro per persoon. Ook hier geldt de voorwaarde dat meedoen alleen kan op een fiets met ‘dikke banden’. De race betreft een korte versie van het officiële wedstrijdparcours van de Ronde van Julianadorp.

De Ronde begint om half drie. Start en finish zijn op het Loopuytpark, ter hoogte van Dorpscafé Koenen.

  2 comments for “Win een mountainbike met Dikke Bandenrace

  1. Thirza Boonstra
    31/08/2016 at 12:42

    Zondag 31 augustus klopt niet. Dat is het namelijk vandaag!

  2. 31/08/2016 at 13:44

    Het klopt wel thirza, dit is een bericht van 2014, uiteraard geeft Bikestore julianadorp dit jaar(2016)ook weer een prachtige fiets uit aan de deelnemers. http://www.rondevanjulianadorp.nl/dikke-banden-race-en-een-ijsje/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.